✅ Boek Downloaden Galgenmeid - Jean-Claude van Rijckeghem; Pat van Beirs 2010

Galgenmeid
Boektitel : Galgenmeid
ISBN10: ISBN-10: 9022323668
Totaal Pagina's : 496 paginas
Jaar : 2010
Categorie : Fictie Young Adult

Bestsellers :

  • ✅ Boek Downloaden op kobo De dagen van de bluegrassliefde - Edward van de Vendel 2006
  • 20100034618

    Galgenmeid | Boek.be

    Met Galgenmeid publiceert het succesvolle schrijversduo Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs opnieuw een historische roman. Eerder kenden ze een enorm succes met Jonkvrouw een boek dat zowat alle prijzen won die een boek kan winnen van de Thea Beckmanprijs ...

    bol.com | Galgenmeid Jean-Claude van Rijckeghem ...

    15/07/2015 Galgenmeid is een redelijk dik boek maar laat dat je vooral niet tegenhouden. Wanneer je de laatste pagina omslaat vind je het jammer. Galgenmeid gaat over een jonge dievegge Gitte Niemandsdochter die leeft in het Vlaanderen van de 16de eeuw.

    Galgenmeid / Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs ...

    KJV 2011-2012 (GROEP 6) Galgenmeid / Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs (door Joni De Mol) Auteursinfo (zie ook www.villakakelbont.be) Jean-Claude van Rijckeghem werd op 1 december 1963 geboren in Gent. Als kind was hij geen boekenwurm wel was hij gek op films en

    Galgenmeid - Absolute aanrader! - De LeesfabriekDe Leesfabriek

    Galgenmeid bevat alles wat een historische roman moet hebben: humor drama spanning liefde en dt alles samen met historische gebeurtenissen. Gittes karakter en manier van denken worden duidelijk beschreven ze is een sterk personage dat zelfs na al haar tegenslagen moedig blijft.

    Galgenmeid | Boeklover

    Galgenmeid bevat alle ingredinten die een historische roman moet hebben. Geen wonder dat het zon succes is geworden. Het boek bevat liefde drama spanning humor en dat alles vloeit samen met historische feiten. Galgenmeid vond ik echt een leuk boek om te

    Galgenmeid - Startpagina | Facebook

    Galgenmeid heeft de prijs van de Kinder- en Jeugdjury 2011-2012 gewonnen in de leeftijdsgroep 14+ ! Tussen september 2011 en april 2012 lazen 6308 juryleden tussen 4 en 16 jaar mee met de Kinder- en Jeugdjury. De prijs werd vandaag uitgereikt in De Singel in Antwerpen.

    Pat van Beirs op jeugdliteratuur.org

    2012: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Galgenmeid Jaarlijkse prijs uitgereikt door een jury van Vlaamse kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Zij bekronen onder begeleiding en in leesgroepen elk jaar het beste boek uit een preselectie van 5 boeken van Vlaamse auteurs en 5 niet-Vlaamse titels.

    Jeugdliteratuur

    Galgenmeid . Auteur(s) Uitgeverij Aantal pagina's ISBN Genre Doelgroep Trefwoorden Auteur lestip Download deze lestip PDF Deel deze lestip Deze lestip delen op Facebook Deze lestip delen op Twitter. Korte inhoud . Praten over het boek Over dit boek valt er heel wat te vertellen.